Fantastik çağ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fantastik çağ

Karanlık uyanıyor, aydınlık ise savunmada. Peki sen neredesin?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Rüyalarında gizliyim.

3 posters
YazarMesaj
Persephone Rosenfeld

Persephone Rosenfeld

Rp Puanı : 86

Rüyalarında gizliyim. Empty
MesajKonu: Rüyalarında gizliyim.   Rüyalarında gizliyim. EmptyPerş. Ağus. 11, 2011 7:45 pm

Rüyalarında gizliyim. RTXVsRüyalarında gizliyim. Wpg6LRüyalarında gizliyim. BGHOY
İsabella-Viatores-Vittirio

En son Viatores Noctu tarafından Perş. Ağus. 11, 2011 8:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Persephone Rosenfeld

Persephone Rosenfeld

MesajKonu: Geri: Rüyalarında gizliyim.   Rüyalarında gizliyim. EmptyPerş. Ağus. 11, 2011 7:52 pm

Karanlığın önüne geçen bulutlar yıldızların saklanmasına yardımcı oluyordu. Büyük bir sessizlik kaplamıştı sarayı.
Gece olması burdaki hayatın bitmesini sağlıyordu sanki.Viatores odasında cama bakıp görebildiği yıldızları sayıyordu.
Odasındaki toz dumandan boğulduğunu hissetti. Temiz hava almalıydı.Koridora sessizce çıktı. Hızlıca koridoru geçmeye çalıştı
fakat arkasından koşan ritmik ayak sesleri duydu.Hemen sütunların arkasına saklandı.Karanlıkta sadece silüetini görebiliyordu.
"Via?"
tanıdık bir sesti bu çok tanıdık. Yıllardır kimse ona bu lakapla hitap etmemişti. Tereddütle sütunların arasından çıktı. Karanlık silüete döndü.
"Kimsin?"
Soruya soru ile karşılık varmekten hoşlanmasa da kim olduğunu öğrenmeliydi.Elini hava kaldırdı ve bir ışık topu yarattı.
Viatores ışık topunun aydınlattığı surata baktı. Kalbi hızlanmıştı. Yıllar önce oyun oynadığı abisi şimdi karşısında duruyordu.
"A.. ama sen öldün ben gözlerimle gördüm!" kendine engel olamayıp ağlamaya başlamıştı.Bir yandan ona sarılmak istiyordu ama diğer yandan ise
bunun gerçekliğine inanmayıp vazgeçtiriyordu kendini.
"Kaçtım.Aynı senin Dexterla kaçtığın gibi."
Viatores ona sarılmak için yaklaşmıştı.Ama bunu gerçekleştiremedi.
"Vittirio burda olman çok tehlikeli. Bir kişi dahi görse kellen kesilir." dedikten sonra onu sütunların karanlık tarafına çekti.
"Neden burdasın?"
Vittirio cübbesinin içinden minik bir kese çıkardı.içinden çıkardığı taşı Viatorese uzattı.
"Bu annemindi. Yıllardır seni arıyordum bunu vermek vermek için.Bu bir rüya taşı.İstediğin kişinin rüyasına girmeni sağlıyor. Annem bunun sayesinde bizi kabuslardan korurmuş"
Koridordan gelen bir ayak sesi ile irkildi Via.Vittirioyu geriye fırlattı ve sütunların arasından yavaşça baktı.Kimse yoktu.
Arkasını döndü ve Isabella'nın görüntüsüyla minik bir çığlık attı. Dudaklarından dökülen son şeyler şunlardı.
"Açıklayabilirim."
Adrien Barker

Adrien Barker

Rp Puanı : 100

Eşyalar
Eşyalar:

MesajKonu: Geri: Rüyalarında gizliyim.   Rüyalarında gizliyim. EmptyPerş. Ağus. 11, 2011 8:18 pm

Büyük uzun yolda uçarak ilerliyordu.Elliot'u kuytu bir yere bıraktı.Sarayı bir kez gözden geçirdi ve uzun uğraşları sonucunda girebileceği biryer buldu.Sarmaşıklardan tırmanıp pencereye vardı.
Cebinden çıkardığı çakı ile pencereyi açtı.Koridorda koşar adımlar gidiyordu.Bir ses duydu.İçinden bir ses bunun Via olduğunu söylüyordu koştu koştu ve sütunların arkasındaki kıza tereddütle sordu.
"Via?"
Via olmaması onun sonu olurdu.Kız sütunun arkasından süzülerek çıktı.
"Kimsin?"
Mesafeyi koruyarak bir ışık huzmesi yarattı.
"A.. ama sen öldün ben gözlerimle gördüm!"
şaşkınlığını anlayabiliyordu.Vittirio şaşkınlığını gizlemeye çalışarak konuşmaya başladı.
"Kaçtım.Aynı senin Dexterla kaçtığın gibi."
sözleri söylerken geçmiş gözlerinin önünde canlandı.
Via vittirioya sarılmak için yaklaştı ama son anda aklına korkunç birşey gelmiş gibi durdu.
"Vittirio burda olman çok tehlikeli. Bir kişi dahi görse kellen kesilir." haklıydı da.Gizlice girmişti.En küçük bir yanlış hareketiyle ölebilirdi.
Via onu gölge yere çekti.
"Neden burdasın?"
Vittirio buraya geliş amacını unutacaktı neredeyse.Cübpesinin içinden bir kese çıkardı. Yavaşça ipini çözdü ve rüya taşını çıkardı. Taşı Via'ya uzatarak ,
"Bu annemindi. Yıllardır seni arıyordum bunu vermek vermek için.Bu bir rüya taşı.İstediğin kişinin rüyasına girmeni sağlıyor. Annem bunun sayesinde bizi kabuslardan korurmuş"
geçmişten parçalar yine gözlerinin önündeydi.Annesinin onu uyutması ve söylediği ninniler.Ani bir ayak sesiyle Via Vittirio'yu geri fırlattı.Koridora yöneldi yavaşça kontrol etti.
Arkasını döndüğünde küçük bir çığlık attı.Vittirio neden çığlık attığına bakmaya çalışırken Via'nın ağzından şu sözler çıktı.
"Açıklayabilirim."
Isabella Serena Lively
Veliaht Prenses & Safkan Ak Büyücü
Veliaht Prenses & Safkan Ak Büyücü
Isabella Serena Lively

MesajKonu: Geri: Rüyalarında gizliyim.   Rüyalarında gizliyim. EmptyPerş. Ağus. 11, 2011 8:32 pm

Bir anda neler olabileceğini çok iyi öğrenmişti Isabel asırlardır. Ama son zamanlarda olanlar karşısında ayakta durmakta zorlanmıştı. Alexander’ın soğuk cansız bedeni gözlerinin önünden gitmiyor, onu kurtarmak için her şeyi yaptığını hatırlıyordu. Kardeşinin bir okyanus kadar derin ve canlı gözlerinin bir kez daha ışıl ışıl bakması için neler vermezdi ki? Hayatta her zaman, her şey istediğiniz gibi olmuyordu. Güçlü olsanız bile yenilebilirdiniz. Aklındaki düşünceleri atmak istese de yapamıyordu. Dışarıdan bakan herkes güzel büyücünün ne kadar güçlü olduğunu, olanları geride bıraktığını düşünüyordu ama artık Bells’te yenilmişti. Beyaz elbisesi her adımıyla üzerinde canlanırken, gecede bir melekten farksızdı. Sarı saçları ipek kadar yumuşak, bir güneş kadar parlaktı. Tıpkı annesininkiler gibi…

Muhafızlar her an bir tehlikeye hazır gibi her yerdeydiler. Adımları usulca taşlara çarparken gecenin sessizliğini bölüyordu güzel büyücü. Saatin geç olmasına aldırmadan yürüyor, düşüncelerine odaklanıyordu. Eski gücünü bulamıyor, hiçbir şey’in eskisi gibi olmayacağını biliyordu. Yapabileceğinin en iyisini yapacak, bir kayıp daha vermeyecekti. Tatlı bir hava dalgası vücudunu esir alırken canlanmaya başlamış, karanlığa alışan gözleri ışıkla buluşunca şiddetli bir ağrı yerleşmişti. Sessiz koridorda yürürken, tüm odalar kapalıydı. Yukarıdan gelen müzik sesleri ve konuşma sesleri birbirleriyle karıştığı için memnundu. Sahte sessizlik ve eğlenceyi ölümcül sessizliğe tercih ediyordu. Adımları büyük bir zarafetle yerde kayarken, sessizliği bölen ses dikkatini çekmişti. Belki telaşlı bir sesti onu durduran yada içindeki garip hisler. Sese doğru giderken neyle karşılaşacağından emin olmasa da, her türlü şeye hazırdı. Camlardan süzülen ay ışığı altında gümüşi bir şekilde parlamış, doğaüstü bir güzellik yayıyordu etrafına. ‘’Annem bunun sayesinde bizi kabuslardan korurmuş.’’ Olduğu yerde duraksamış ve cümleleri belleğinde tekerrür etmişti. Sesin geldiği yere odaklandığında bir anda kendini ahşap ve bakırın en güzel rengiyle bütünlenen kapının önünde bulmuştu. Viatores karşısında küçük bir çığlık atmış ve telaşla konuşmuştu. "Açıklayabilirim." Merakla gözlerini kadının yüzünde gezdirdi. Telaşlı ifadesi kötü bir şey olduğunu düşündürmüştü güzel büyücüye. Kimle konuştuğunu merak ederek çevresine bakındığında, gördüğü tanıdık erkek siluet karşısında şaşırmıştı. ‘’Bana olanları anlat. Neler oluyor? Bu yabancının burada ne işi var?’’
http://www.mortemsymphony-rpg.com/
Persephone Rosenfeld

Persephone Rosenfeld

MesajKonu: Geri: Rüyalarında gizliyim.   Rüyalarında gizliyim. EmptyPerş. Ağus. 11, 2011 8:56 pm

Olanlar karşısında neredeyse açıklama bulamıyordu. Ne söylerse söylesin bunun bir cezası olacağını biliyordu.İsabella ciddi bir sesle konuştu.‘’Bana olanları anlat. Neler oluyor? Bu yabancının burada ne işi var?’’karşısında sert bir tavır yapmak istemişti öncefakat bunun daha fazla bela getireceğini düşündü."Majesteleri şuan bu durumu açıklamam çok zor. Hepsi benim suçum lütfen onu ele vermeyin."Olaylar karşısında çok üzülmüştü gerçekten. Vittirio’nun ölmesine izin veremezdi. Kendisini feda etmek masallardaki kadar kolay değildi. Annesinin kendi uydurduğu masalları hatırladı gerçeklik payları o kadar fazlaydı ki. İnanırdı çocuk aklıyla. O yumuşak yatağını özlemişti bir an. Çok hızlı büyümüştü bütün bu dertlerden kurtulmak istiyordu. İsabella Vittirioyu görmüştü bile olanları değiştiremezdi. İsabellaya acınası gözlerle bakmıştı. Tırnakları teker teker çekilirmişçesine acı çekiyordu. Arkasından gelen kişiden saklanmak için sütunların arkasındaki yerini almıştı. Tek istediği İsabella'nın o kişiyi atlatmasıydı.
Adrien Barker

Adrien Barker

Eşyalar
Eşyalar:

MesajKonu: Geri: Rüyalarında gizliyim.   Rüyalarında gizliyim. EmptyPtsi Ağus. 15, 2011 5:40 pm

Viatoresin dediklerine kulak asmayıp karanlıktan çıkıp prensesin önüne yaklaştı.Mesafeyi korumaya çalışırken yüzünde tanıdık bir sima vardı.
Hafızasını bir kez elden geçirdikten sonra prensesin yüzünün Alexander'a mümkün olamayacak düzeyde benzediğini fark etti.
"Ah." dedi tereddütle."Bu kadar şüpheci olmanızdan anlamalıydım.Sen o iki yüzlü Alexander'ın kardeşisin. Onun bozuk kanının sizde olması da oldukça normal."
Ne yaptığını bilmiyordu.Kontrolünü kaybetmişti adeta.Alexanderın suratını hafızasından atamamış olması onu deli ediyordu.Oysa ki cesedini gördüğü zaman öyle sevinmişti ki."Ölmesine üzülmüş olmalısın neden onu bu kadar sevdiğinize anlam veremedim.Oysaki onun ölmesi tanrılar tarafından verilen bir hediye olmalıydı."Bunları söyledikten sonra Viatoresin gözlerinden dökülen soğuk yaşlara baktı.Devam etmek istemişti ama beyninde yankılanan bir ses duydu.Viatores beynine girmiş olmalıydı."Kimse ama kimse majesteleri hakkında böyle konuşamaz!"
Viatores beynine girmiş olsada nedeni belirsiz bir şekilde sütunların arasına çekmişti Vittirio'yu. Prensese umutlu bir kaç bakış atmıştı.

Rüyalarında gizliyim.
1 sayfadaki 1 sayfası